Geschiedenis

DANSCLUB HAPPY FEET VZW werd opgericht op 8 juli 1990, met als doel het organiseren van danscursussen en het promoten van de danssport in het algemeen. In samenspraak met de toenmalige leraren werd al vlug besloten aan te sluiten bij “DANSSPORT VLAANDEREN”.

De vereniging startte haar activiteiten in de schoolrefter van Heist-Zonderschot. Omwille van praktische problemen werd begin november 1990 beslist te verhuizen naar “Feestzaal Gial” aan de Liersesteenweg. Hoewel deze zaal een serieuze verbetering was, bleek de accommodatie niet van die aard te zijn om de vereniging een eerlijke kans op welslagen te geven.

Sinds 11/09/1991 hebben wij, na veel zwoegen en zweten en mede door de financiële steun van onze sponsors, van een rommelkot (en dit is zacht uitgedrukt) ons prachtig nestje gemaakt, boven op de Heistse berg.

Jong en minder jong kunnen er terecht vanaf de peuters / instappertjes tot … , om bijna dagelijks op een ontspannen doch professionele manier, een brede waaier van dansstijlen aan te leren. Iedereen kan lid worden (ook zonder les te volgen) en aan de gezellige wekelijkse oefenavonden Koppeldans op zaterdagavond deelnemen.

Happy Feet heeft zich de voorbije 27 jaar ontpopt tot de gezelligste dansclub van de streek. Men kan er op een aangename manier leren dansen en genieten van de gezellige sfeer die er altijd heerst. Duur zijn we zeker niet. Sporten moet voor iedereen betaalbaar blijven.
Happy Feet is een echte vriendenkring waar niet alleen gedanst wordt maar ook gefeest. Daar kennen wij wat van. Zo zijn er onze jaarlijkse country&western, balavond, halloween, sinterklaasfeest, kerstfeest, van oud naar nieuw, quizavond, carnaval, clubfeest, pannenkoekendag en het ene jaar een slotshow in het Cultuurcentrum van Heist-op-den-Berg en het andere jaar een toonmoment in Feestzaal Termolen te Heist-Goor.

Het dansseizoen 2016-2017 met om en bij de 353 leden was, ondanks de moordende concurrentie, zonder meer geslaagd. Onze enthousiaste bestuursleden en leraars staan klaar voor een spetterend 28ste seizoen.